• Reštaurácia otvorená od 10.00 – 21.00 hod.
• Objednávky prijímame do 20.30 hod.
• Čas prípravy jedla je cca 25 minút, ale pri plne obsadenej reštaurácii je doba čakania na jedlo 45 minút.
• Pri polovičných porciách Vám účtujeme 70% z ceny jedla.
• Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
• Údené bravčové koleno na dreve - podávame v celku, cena 11,80 € je za kilogram, váha kolena sa pohybuje od 1,5 kg do 2 kg.
• Pri požiadavke zabaliť jedlo účtujeme poplatok za obal 0,70 €.
• Na tvorbe jedálneho lístka sa podieľal manažér prevádzky:Martin Beňo a hlavní kuchári: Anna Kuniaková, Martin Šulc a Denis Kordiak.
• Platbu kartou hláste vopred.
• Prosíme ctených zákazníkov, aby pri zmene stola vopred informovali obsluhujúci personál, pomôžete nám tým zachovať plynulosť prevádzky.
• V prípade akýchkoľvek nejasností, otázok či nápadov nás neváhajte kontaktovať, sme otvorení komunikácii. Obráťte sa prosím na hlavného čašníka, prípadne si vyžiadajte pre konzultácie manažéra prevádzky, ktorý je počas otváracích hodín v zariadení prítomný.
• V prípade záujmu o rezerváciu kontaktujte recepciu na tel čísle:
+421 917 440 604 alebo info@kolibaupastiera.sk
....................................................................................................................................
Alergény: 1. Obilniny obsahujú lepok (t. j. pšenica, jačmeň, ovos) a výrobky z nich 2. Kôrovce
a výrobky z nich 3. Vajcia a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5. Arašidy a výrobky
z nich 6. Sójové zrná a výrobky z nich 7. Mlieko a výrobky z neho 8. Orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho 10. Horčica a výrobky z nej 11. Sézamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentrátoch vyšších ako 10 mg/kg.l vyjadrené ako SO 13.vlčí bôb a výrobky z neho 14.mäkkýše a výrobky z nich
Zdieľajte s
#udobrehopastiera