Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Someliérsky a pekársky kurz

Dátum: Jeseň 2021

Náš obslužný personál sa zúčastnil kurzu s názvom ZÁKLADY SOMELIÉRSTVA, ktorý sa uskutočnil 26. – 29. októbra 2021na Donovaloch v Hoteli Galileo.

Účastníci si po úspešnom absolvovaní seminárov a záverečných skúšok priniesli riadne osvedčenie o získanom vzdelaní v témach:

 

Základy vino hradníctva a vinárstva:

pestovanie a odrody viniča, kategorizácia vín, technológia spracovania hrozna, výroba vína, choro by a chyby hroznového vína, vinohradníctvo a vinárstvo doma a vo svete.


Profesia someliéra:

vínna etiketa v praxi, nápojový a vínny lístok, aperitív a digestív, servírovanie vína, jedlo a víno. Voda, káva, čaj a cigary v someliérstve

 

Zodpovedný lektor kurzu bol Ing. Vladimír Hronský – enológ – profesionálny znalec vína, akreditovaný lektor odborných kurzov s 20-ročnou praxou v odbore vinohradníctvo, vinárstvo, technológia výroby vína a nápojov, someliérstvo a marketing vína konateľ, EnoVia s.r.o., produktový špecialista a autor odborných publikácií z oblasti vinárstva, someliérstva a marketingu vína v gastronómii.


Osvedčenie z akreditovaného vzdelávacieho programu Pekár – Pekárka úspešne absolvovala aj naša pekárka (certifikát nižšie).




Zdieľajte s
#udobrehopastiera